Jezelf beter leren kennen is thuiskomen 
De sessie met Frank was er ECHT een voor in de boeken.
In goed en deskundig gezelschap, te midden van de prachtige en wijdse natuur, even helemaal “MIJ-TIJD”, Vertraag- en verstillingstijd. Samen en toch zelf. Voor mij is Frank iemand die je op je gemak kan stellen en zonder oordeel het gesprek ingaat. Hij zet de natuur in “als instrument” en kiest er dus bewust niet voor te werken in een kantoorruimte. Het wandelen in de natuur gaf mij ruimte in mijn hoofd waardoor er nog meer plek was om mooie inzichten op te doen. Frank is m.i. een goede luisteraar en geeft ook terug wat “niet gezegd” wordt. Deze “out of the box-manier” van werken levert veel inspiratie en persoonlijke groei op. Ik gun dan ook iedereen één of meerdere wandelingen met Frank toe. En in mijn beleving maakt het niet uit hoe oud je bent, wat je achtergrond is, waar je werkzaam bent, wat je studeert, of dat je juist geen werk hebt. Je bent je eigen instrument en neemt jezelf over mee naar toe. Hoe fijn is het om met behulp van Frank jezelf nog beter te leren kennen.
Thuiskomen bij jeZelf.
Heidi van den Hout – Expert mentale veerkracht, Bron van betekenis