Ervaringen

Ervaringen

Tessa van Swaay – directeur Van Swaay Duurzaam Hout

Frank is vaak op mijn pad gekomen en steeds ont-moeten we elkaar weer. Laatst hebben we een wandeling in de natuur gemaakt waar ik vol verwondering en nieuwsgierigheid dichter bij mijzelf, mijn eigen natuur, kwam. Ik ben Frank dankbaar voor de mooie ervaring.

Astrid Manders – Coach4all, ACT psycholoog

De kracht van talent om vanuit je pure ik te zijn, bezit Frank. Het is heel leerzaam met hem op pad te gaan om je eigen pad hierdoor beter in beeld te krijgen. Pas vanuit dat punt komt je eigen ontwikkeling verder op gang. Een aanrader!

www.coach4all.nl

Heidi van den Hout – Expert mentale veerkracht, Bron van betekenis

De wandeling met Frank was er één “voor in de boeken”.

In goed en deskundig gezelschap, te midden van de prachtige en wijdse natuur, even helemaal “mij-tijd”. Vetraag- en verstillingstijd. Samen en toch zelf. Voor mij is Frank iemand die je op je gemak kan stellen en zonder oordeel het gesprek ingaat. Hij zet de natuur in “als instrument” en kiest er dus bewust niet voor te werken in een kantoorruimte. Het wandelen in de natuur gaf mij ruimte in mijn hoofd waardoor er nog meer plek was om mooie inzichten op te doen. Frank is m.i. een goede luisteraar en geeft ook terug wat “niet gezegd” wordt. Deze “out of the box-manier” van werken levert veel inspiratie en persoonlijke groei op. Ik gun dan ook iedereen één of meerdere wandelingen met Frank toe. En in mijn beleving maakt het niet uit hoe oud je bent, wat je achtergrond is, waar je werkzaam bent, wat je studeert, of dat je juist geen werk hebt. Je bent je eigen instrument en neemt jezelf over mee naar toe. Hoe fijn is het om met behulp van Frank jezelf nog beter te leren kennen. Thuis te komen bij jezelf.

Luc Dankers – Impact ondernemer Go Tiny Live Free

Frank geeft je inzichten door de juiste vragen te stellen. Samen een pad bewandelen naar een mooier bewustzijn. ”In vrijheid, leef ik samen.”