Ervaringen

Ervaringen

Hannie Derksen – adviseur HRM De Zorgboog

Stevig geworteld onder de Tree of Wisdom

Een bijzondere en intense ervaring heb ik mogen beleven met Frank als gids. Tijdens Act by nature expeditie met een wandeling in een prachtig natuurgebied. Maar niet zomaar een wandeling. Frank weet afgestemd als geen ander je te raken in je diepste zijn en daar je antwoorden te vinden. Gebruikmakend van dat wat zich onderweg in de natuur aandient en aan jou laat zien wat je te zien hebt. Frank is een meester in luisteren en weet dienende vragen te stellen. Door nieuwsgierig te zijn, stil te staan, te vertragen en mezelf over te geven kreeg ik verhelderende inzichten. Daar kwam ik weer thuis bij mezelf. Stevig geworteld onder de “Tree of Wisdom”. Met als toegift een prachtig foto- en tekstverslag als herinnering aan deze bijzondere dagdeel sessie.

 

Erwin Gorts – Manager eenheid H-managers Provincie Noord-Brabant

Ont-moet jezelf met de natuur als coach

“Frank ken ik al een tijdje. De ontmoetingen zijn altijd bijzonder en waardevol. Deze keer verheugde ik me extra op onze ontmoeting met de natuur als coach. Act by nature traject is een unieke beleving.
Ik ging in de buitenlucht de kracht van de eerste natuur ervaren. Een mooie verhelderende ervaring. Frank begeleidde me op zijn geheel eigen wijze naar datgene wat ik op dat moment had aan te kijken. Dat doet hij door voor een veilige bedding te zorgen en je uit te dagen om door te stappen. Goed om de dingen des leven weer eens scherp te krijgen of wat dieper te gaan als je het even niet meer weet. Hij loopt als gids letterlijk en figuurlijk een stukje mee op je eigen pad, staat voor je als het moet en naast je als het kan.
Bij Frank ben je in goede handen.”

Luc Dankers – Impact ondernemer Go Tiny Live Free

Zeer waardevol met nieuwe inzichten

Frank geeft je inzichten door de juiste vragen te stellen. Samen een pad bewandelen naar een mooier bewustzijn.
“In vrijheid, leef ik samen.”

Wies van Beek – eigenaar BreathCompany

Ervaar rust en ben helemaal in het NU

Enige tijd geleden heb ik voor de eerste keer heisessie Act by nature mogen ervaren met Frank als gids op een prachtige plek in de natuur. Ik ervaarde hem bij de eerste kennismaking al als een aardige, wijze man met een buitengewoon goed observatievermogen. Tevens is hij een wonder met taal. Tijdens de wandeling in de natuur stopte we op verschillende plekken waar ik open vragen en opdrachten kreeg. Daarbij kreeg ik nieuwe inzichten over mijn manier van denken, mijn overtuigingen. Daarbij voelde ik duidelijk waar ik heen wil met mijn leven. Dit is de kracht van de natuur en de kracht van stilte. ZIJN in het moment, dichtbij mezelf komen en voelen wat er echt leeft in mij. Doordat Frank de natuur meeneemt in de persoonlijke heisessie voelde ik me zeer verbonden en een enorme rust over me heen komen.
Ik was echt helemaal in het NU. De heisessie Act by nature is een absolute aanrader !