Ervaringen

Ervaringen

Wies van Beek – eigenaar BreathCompany

Ervaar rust en ben helemaal in het NU

Enige tijd geleden heb ik voor de eerste keer heisessie Act by nature mogen ervaren met Frank als gids op een prachtige plek in de natuur. Ik ervaarde hem bij de eerste kennismaking al als een aardige, wijze man met een buitengewoon goed observatievermogen. Tevens is hij een wonder met taal. Tijdens de wandeling in de natuur stopte we op verschillende plekken waar ik open vragen en opdrachten kreeg. Daarbij kreeg ik nieuwe inzichten over mijn manier van denken, mijn overtuigingen. Daarbij voelde ik duidelijk waar ik heen wil met mijn leven. Dit is de kracht van de natuur en de kracht van stilte. ZIJN in het moment, dichtbij mezelf komen en voelen wat er echt leeft in mij. Doordat Frank de natuur meeneemt in de persoonlijke heisessie voelde ik me zeer verbonden en een enorme rust over me heen komen.
Ik was echt helemaal in het NU. De heisessie Act by nature is een absolute aanrader !

Luc Dankers – Impact ondernemer Go Tiny Live Free

Zeer waardevol met nieuwe inzichten

Frank geeft je inzichten door de juiste vragen te stellen. Samen een pad bewandelen naar een mooier bewustzijn.
“In vrijheid, leef ik samen.”

Alexander de Bruin – founder I Will Power, Program manager Executive Education Nyenrode business

Sparringpartner met focus op waarden vanuit NU bewustzijn

Met Frank heb ik al jaren een fijn contact als sparringpartner met goede inspirerende gesprekken en veel nieuwe inzichten. Zijn unieke aanbod rondom systemisch veldwerk met de natuur als spiegel zoals Act by nature traject is een absolute aanrader voor ondernemende mensen en organisaties. 
Een waardevolle investering in Zelf bewustwording, veerkracht en verbindend leiderschap.
Rondom  Life events of als je behoefte hebt om echt een keer tijd te nemen voor jezelf en een stuk persoonlijke reflectie. Heel mooi hoe Frank de sessies als gids begeleid en je een tastbare herinnering mee geeft aan je eigen pad dat je bewandeld hebt en de vrije keuzes die je mag maken om je eigen weg te volgen.
Voel je gezien en gehoord.

 

Heidi van den Hout – Expert mentale veerkracht, Bron van betekenis

Jezelf beter leren kennen is thuiskomen 
De sessie met Frank was er ECHT een voor in de boeken.
In goed en deskundig gezelschap, te midden van de prachtige en wijdse natuur, even helemaal “MIJ-TIJD”, Vertraag- en verstillingstijd. Samen en toch zelf. Voor mij is Frank iemand die je op je gemak kan stellen en zonder oordeel het gesprek ingaat. Hij zet de natuur in “als instrument” en kiest er dus bewust niet voor te werken in een kantoorruimte. Het wandelen in de natuur gaf mij ruimte in mijn hoofd waardoor er nog meer plek was om mooie inzichten op te doen. Frank is m.i. een goede luisteraar en geeft ook terug wat “niet gezegd” wordt. Deze “out of the box-manier” van werken levert veel inspiratie en persoonlijke groei op. Ik gun dan ook iedereen één of meerdere wandelingen met Frank toe. En in mijn beleving maakt het niet uit hoe oud je bent, wat je achtergrond is, waar je werkzaam bent, wat je studeert, of dat je juist geen werk hebt. Je bent je eigen instrument en neemt jezelf over mee naar toe. Hoe fijn is het om met behulp van Frank jezelf nog beter te leren kennen.
Thuiskomen bij jeZelf.