Ervaar rust en ben helemaal in het NU

Enige tijd geleden heb ik voor de eerste keer heisessie Act by nature mogen ervaren met Frank als gids op een prachtige plek in de natuur. Ik ervaarde hem bij de eerste kennismaking al als een aardige, wijze man met een buitengewoon goed observatievermogen. Tevens is hij een wonder met taal. Tijdens de wandeling in de natuur stopte we op verschillende plekken waar ik open vragen en opdrachten kreeg. Daarbij kreeg ik nieuwe inzichten over mijn manier van denken, mijn overtuigingen. Daarbij voelde ik duidelijk waar ik heen wil met mijn leven. Dit is de kracht van de natuur en de kracht van stilte. ZIJN in het moment, dichtbij mezelf komen en voelen wat er echt leeft in mij. Doordat Frank de natuur meeneemt in de persoonlijke heisessie voelde ik me zeer verbonden en een enorme rust over me heen komen.
Ik was echt helemaal in het NU. De heisessie Act by nature is een absolute aanrader !

Wies van Beek – eigenaar BreathCompany