Terugblik op een reis met hart en bezieling 

Want een ontdekkingsreis werd het, van mijn voor)ouders tot aan de processen waar ik nu midden in zit. Tijdens Act by nature sessie kwamen thema’s voorbij die spontaan opkwamen, waarvan ik wel wist dat ze er waren maar nu afgestemd twee inzichten kreeg. Het ene was dat ik ook echt mocht voelen en ervaren dat sommige thema’s uit het verleden niet meer mee spelen in mijn leven nu.
Het andere was dat ik ook in zag dat er in de onderstroom nog oude patronen meespeelde, waar ik nu dankbaar mee op pad kan.

De manier van Frank z’n benaderen is heel open en helder. Ik ben van mezelf in de kern een vooropgaande persoonlijkheid. En sta vooral aan de kant waar Frank nu stond, als Teacher in de rol van secure base Gids.
Dat ik dichtbij mezelf kon blijven en Frank als mijn Teacher te zien vond ik een prachtig gebeuren. Ik mocht en kon bij hem alles ZIJN ….puur mezelf zonder oordelen, omdat het veilig en geborgen was.

De plekken in de natuur waar ik inzichten en belevingen kreeg, worden door Frank vastgelegd op een foto welke direct doorgestuurd wordt via Whatsapp met een kleine tekst eronder.
Act by nature expeditie is een waardevolle herinnering, als ik nu naar de reeks foto’s kijk dan komen de thema’s vanzelf weer naar voren waardoor het nog een levendige beleving blijft.. Dank je wel Frank.

Liefs Jolanda

 

Act by nature is een inspirerende ontdekkingsreis